Saved lately

Jag har sagt det förut men jag vill säga det igen, rubricering är så mycket enklare på engelska. Eller okej kanske inte enklare, men det låter så mycket bättre på engelska. Ville verkligen döpa om “saved lately” till något på svenska, men när jag jämförde de svenska alternativen och insåg hur osexigt det blev så la jag ner. Man kan verkligen säga så mycket mer med två ord på engelska än vad man kan göra på svenska. Det kanske är på tiden att vi samlar ihop en trupp och löser problemet ihop en söndagseftermiddag? Hittar på nya ord och gör svenskan lite mer chic? Om någon tar initiativet så kan ni räkna in mig i samlingen.

Vill visa er vad jag har sparat det senaste, lite bilder som har fått min inspirations-nerv att rycka till. Har märkt att jag har en ny favoritfärg också, den gröna färgen på nagellacket nedan, jag går sönder vad snygg!

Det finns också en annan sak som gömmer sig lite i dessa kollage, en ovanligt somrig känsla på vissa av bilderna? Märkligt då jag har snackat så mycket om att jag trivs i hösten just nu. Men det kan vara så att det är för att på torsdag åker jag och Gustaf till Cannes, pirret!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *