Hej från Cannes

Hej mina vänner! Jag är ledsen för att det har stått lite still här på bloggen, jag har haft fullt upp med att vara i Cannes. Så hur var det kanske ni undrar? Oavsett om ni undrar eller ej så kommer ni få veta svaret här och nu. Jag och Gustaf anlände i ett 24 grader varmt Nice på torsdagen förra veckan. Där möttes vi utav en ganska folktom flygplats och satte oss på bussen till Cannes. Efter en färd på cirka 40 minuter kom vi fram till Villa Claudia där vi skulle bo över vår weekend. Måste ge min kära kille (eller man som han gärna säger) en eloge där, för hotellet var så mysigt. Tänk er världens trevligaste personal som driver ett hotell i en stor rosa villa. Jag älskade det!

Efter ett snabbt första möte med den trevliga personalen svirade vi i alla fall om till svalare kläder och begav oss ut på stan. De där första ögonblicken i en ny stad är så mysiga tycker jag, man vandrar omkring ganska planlöst, beundrar varje hus man ser och njuter på ett sätt som bara går att göra i början av en semester. Vi vandrade gata upp och gata ner i de äldre delarna av Cannes, åt franska patisserier och var nyfikna på den nya staden. Efter en tids flanerande satte vi oss ett tag och drack ett krispigt glas rosé och pratade om livet.

Klänning / Skor / Väska 

Jag hade på mig en rutig, orange klänning som jag tycker skriker Frankrike. Kunde verkligen inte låta bli att köpa den när jag fick veta att vi skulle resa dit. Min kollega Louise skrattade åt mig idag när vi pratade om resan, hon hade konstaterat att jag har två olika klädstilar. En Sverige- och en utomlandsstil, det är en alldeles korrekt analys utav min garderob. Så fort jag sätter min fot i ett medelhavsland så vill jag maxa med färger och mönster (vilket ungefär är motsatsen utav hur jag klär mig i Sverige), det måste vara klimatet som får mig att go loco?

Efter en otroligt mysig dag fixade vi iordning oss, satte oss på första bästa restaurang och åt en sen middag. Vi gick på lite utav en nitlott vad gäller maten men det gjorde inte så mycket, jag satt ju på världens mysigaste ställe, iklädd klänning i september, med min favoritperson. Maten måste vara otroligt dåligt för att sabba ett sånt moment. När magen var mättad mötte vi upp två kompisar på en Beach Club och skålade i rosé. Vilken dag det blev!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *