Dagens look och ett ostoppbart sötsug

Hej vännerna,

Idag har min dag bestått utav jobb i alla dess former fram tills nu, och nu alldeles strax tänker jag faktiskt logga ut för dagen. Jag har gett mig själv dispans från träningen den här veckan. Har kommit överens med mig själv att jag faktiskt inte behöver träna dom dagarna jag inte känner för det i veckan. Idag är det ju tisdag, och än så länge så har lusten inte infunnit säg. Kanske smyger den sig på fram mot torsdagen? Eller inte alls, vilket som fungerar för mig!

Känner i alla fall att en paus var välbehövligt. Min kropp känns ur balans och det känns motigt att ens ta sig upp för en trappa. Så jag tolkar det som ett litet rop på önskan om vilan för ett slag. Hade på mig en lite mellan vår och vinter look idag i alla fall och var på lunch hos soliga By Malina. Alltid så mysigt att komma till deras showroom, fina kläder och härlig stämning är ju faktiskt allt man vill ha i livet.

Kavaj / Topp / Bälte / Byxor / Skor

Har brottats med ett obotligt sötsug den senaste tiden. Tänker på socker från att jag vaknar till att jag somnar ungefär. Hejdar mig ibland, mer orkar oftast inte – så mestadels svassar jag runt på ett sockerrus utan dess like. Passar sig ganska bra med stämningen i luften just nu dock. Alla är ju så jäkla snygga och glada på våren!? Det är så att man möts av leenden i Stockholm innestad en stressig tisdag mitt i livet, det ni!

Aja, nog om mig! Nu ska jag fixa iordning i mitt hem och börja tvätta bort sminket och sånt som man gör på kvällen. Jag sitter faktiskt sjukt nog och skriver detta hemma i ett par tajta jeans också. Det kommer jag att göra någonting åt så fort jag släpper tangenterna. Sov så gott så hörs vi imorgon! 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *