Vad roligt att du är här

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni och välkomna till mitt första blogginlägg. Vilken grej! Jag har länge vältrat mig i bloggar och letat i vartenda internet-hörn efter de bästa bloggarna att läsa och följa. På senare år har det dock blivit svårare, bloggar har mer och mer gått över till att endast finnas på Instagram eller på Youtube vilket jag tycker är trist. För oss (mig?) som gillar att ta del av hela en persons vardag så räcker inte Instagram och gillar man att läsa så känns Youtube lite fel. Missförstå mig rätt, jag älskar både Instagram och Youtube men jag vill ändå slå ett slag för bloggarnas återkomst. Håll med mig om att en bra blogg kan vara det mysigaste sällskapet och forumet som finns? Nåväl, nog med babbel!

För er som inte känner mig så är jag en tjej på nyss fyllda 24 år som jobbar som projektledare och redaktör på Forni. Jag bor ihop med min kille Gustaf, och jag gillar att ha på mig fina kläder och att träna. Hehe det var en väldigt grund beskrivning av vem jag är, men jag jobbar på att fatta mig kort nu såhär i början av bloggen. Jag vill inte att någon överger mig från start för att det var för mycket dösnack (komplex). Här tänker jag att jag kommer att skriva om mode, vardag, tankar och träning. Är det något speciellt du vill läsa om som inte täcktes upp? Lämna en kommentar så ska jag se om jag kan bidra med något inom det du vill läsa om. Vi hörs snart igen, puss!

bloggSolglasögon / Halsband / Topp / Byxor / Skor / Väska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *