En onsdag i livet

Hej snäckor!

Oj vad jag gillar onsdagar, tycker verkligen att onsdagen har förtjänat sitt smeknamn lill-lördag big time. Hursomhelst så har jag hunnit med mycket roligt jobb idag men även en aw med min vän Ida. Är det inte otroligt hur mycket man kan hinna prata igenom på bara några timmar? Det tycker i alla fall jag! När Ida och jag träffas är det ofta ett pratmaraton som varvas med skratt och några bittra kommentarer om veckan som gått. Tjejig vänskap är det finaste vi har. Här kommer lite bilder från dagen:

Jag började som sagt dagen på kontoret, det brukar se ut ungefär såhär. Dricker inte kaffe längre för att jag har haft så mycket magproblem så jag får försöka le, blunda och dricka vatten på morgonen istället 🙂 Sörjer mitt älskade kaffe varje dag, men sånt är livet!

Så efter att ha betat av lite mail, och skrivit en artikel så mötte jag upp mina kollegor Louise och Amanda för att gå på Polhems pressdag. Där fick vi en genomgång av deras nyinkomna produkter, och det jag fick med mig hem som jag är mest taggad på att testa är en tvål för ögonbrynen. Skoj! Vi fick även fantastisk lunch i form utav pizza som bakades på plats och som pricket över i:et serverades även choklad och bubbel. Mm!

Detta var vad jag hade på mig idag, klänning från Dagmar, kavaj från Arket och skor från Zara. Älskar min klänning från Dagmar så mycket, älskar visserligen hela deras höstkollektion – kika på den här!

Min och Idas aw ägde rum på Bistro Leoparden, har ni varit där? Magiskt ställe! Igår var första gången för mig, men jag kan säga det inte var den sista. Har faktiskt en känsla av att det kommer bli ett nytt favoritställe. Jag menar hur mysigt ser det inte ut?

Det var det om min dag, hoppas att ni har haft en minst lika bra onsdag som jag! Hörs snart, puss 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *