Ready for fall

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej gullungar! Har ni börjat inviga höstgarderoben? Jag har smygstartat i alla fall, men tänkte ta ett ordentligt tag med rensning och strukturering i helgen. Älskar att starta en ny modesäsong med att se över vad som finns i garderoben, då är det lätt att veta vad man ska köpa nytt. I år kommer jag satsa på mycket basics och försöka hålla mig till så få plagg som möjligt. Färgskalan kommer att gå emellan vitt, svart, brunt och bourgogne. Anyhow, nu ska jag tvätta bort sminket och göra mig i ordning för kvällsmys. Puss 🤍

höstgarderoben

Väst / SkjortaSkor / Solglasögon / Trench coat

höstgarderoben

Bh / Väst / Väska / Byxor

  1. Vilken inspiration till hösten! Hade älskat om du skrev om hudvård och smink också, kanske din nuvarande rutin och favoriter? 😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *