En mix ifrån veckan

Hej godingar, hur mår ni? Själv är jag stressad som en antilop på savannen. Jag åker nämligen till Cannes imorgon bitti och packningen är ja, hm, icke befintlig. Perfekt! Till mitt försvar så försvann den här veckan i ett nafs, har jobbat mycket och gjort saker efter jobbet varje dag så det blev helt enkelt ingen tid kvar. Så det är bara till att svälja den kallsupen nu. Innan jag sätter igång på riktigt med packningen tänker jag dela med mig av lite bilder från veckan.

En salig blandning utav drinkar på stan, ett besök på fotografiska som har en Vogue utställning, en fika på Sempre och några kvällspromenader i krispig septemberluft.

Detta hade jag på mig en utav dagarna, väst och skjorta med spetskrage. Matchade med skinnbyxor för att inte se alltför snäll ut. Västen är ifrån H&M men kunde tyvärr inte hitta den på hemsidan.

Ja det kan vara så att jag har köpt varenda blus jag har kommit över med krage. Här är en annan som jag tycker är så chic, älskar enkla outfits som ändå har det där lilla extra. Blus här, byxor här, skor här. Puss och kram, hörs från Cannes!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *