Cannes dag två

På fredagen ringde klockan ganska tidigt, vilket tog ut sin rätt eftersom vi både flugit och varit uppe sent dagen innan. Det var två trötta själar som släpade sig upp ur sängen och klädde sig för att åka på utflykt. Gustaf hade fixat med att hyra en båt så vi packade väskan, köpte chark-picknick och satte oss i en Uber för att hämta båten. Vi skrattade högt när vi fick se eländet till båt som vi hade hyrt och var väldigt glada över att det var fint väder – för annars hade flotten sjunkit. Det är tydligen en regel i Frankrike att man bara får hyra båt med sex hästkrafter om man inte har båtkörkort. Så det var det vi gjorde, och jag kan säga som så att vi hade kunnat simma snabbare än vad båten gick.

Set med topp och kjol

Trots att båten var lite utav en smärre katastrof så hade vi den bästa dagen på länge. Ni vet en sån dag som man känner att man kommer titta tillbaka på och le. Vi skrattade så vi höll på att gå av på mitten och badade mitt i öppet hav. Efter att vi hade åkt runt ett tag och bara tittat så tog vi sikte på Île Sainte-Marguerite. Där åt vi en magisk lunch på La Guerite och spanade på människor (och stora båtar).

Efter en helt otrolig dag på havet så återlämnade vi båten till sin rätta ägare och åkte hem till hotellet. Väl där tog vi en välförtjänt vila innan vi åt middag och tog oss ut på en drink på Hotel Martinez. Ungefär där någonstans slutade dagen och vi gick hem för att ladda batterierna inför morgondagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *