12 stickade tröjor jag dör för just nu

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej alla hjärtevänner! Idag är det lördag och jag började min dag med att besöka bageriet och köpa ett gott bröd och lite olika bullar. Åt en mysig frukost med Gustaf och har börjat fixa iordning hemma efter resan. Vi kom ju hem i söndagsnatt vilket gjorde att jag kastades in i en intensiv jobbvecka och har i princip inte hunnit att packa upp väskan förrän nu. Jag njuter verkligen av när saker är iordning och ligger på sin plats, så den här veckan har varit som ett mentalt träningsläger hehe.

Nog om det, jag snickrade ihop kollage med några stickade tröjor som jag har stött på i veckan och kärade ner mig i. Tycker faktiskt att man ska unna sig en fin stickad tröja varje höst. Den behövs för att klara av det vi har framför oss nu och det är så stor skillnad på att köpa en riktigt fin stickad än en lite stickig från kedjorna. Stickade tröjor är dessutom ett perfekt basplagg, så lägg ner lite kärlek på ditt val så kommer du att kunna använda din fina tröja i flera år. Så låt oss ta en titt på vad jag hittade:

stickade tröjor

Brun kofta / Brun kort cardigan / Blå tröja / Vit tröja / Mönstrad tröja / Polo med vit rand 

 

stickade tröjor

Svart tröja / Vit polo / Brun tröja / Brun kofta / Blå tröja / Grå tröja

*

Vill du läsa mer om mode? Då hittar du kategorin här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *