Såhär har jag sett ut det senaste

Exakt hur kunde det gå från mysig hösttemperatur till vinterkyla på en sekund? Det känns som att vi verkligen vaknade upp till ett vinterland från den ena dagen till den andra. Idag har min dag i alla fall bestått utav träning, jobb och en ansiktsbehandling. Började min dag på gymmet vid 06.30, tränade i en timme och gick sedan hem för att göra mig iordning för en dag på jobbet. När lunchen kom mötte jag upp Amanda för att gemensamt gå på presslunch på Polhem. Så mysigt och lyxigt!

Tröja / Byxor / Liknande skor / Liknande väska

Efter arbetsdagen så gick jag med raska steg bort mot Eriksbergskliniken, jag skulle nämligen göra en ansiktsbehandling som jag kommer berätta mer om i ett annat inlägg. Vi har nämligen bokat fyra tider framåt, så det riktiga resultatet kommer inte förrän då. Så jag avvaktar lite med att berätta mer, men första intrycket var wow. Jag kommer förmodligen bli besatt av den här behandlingen även efter denna kuren.

Jacka / Liknande keps / Liknande väska / Liknande skor

Nu har jag en pojkvän som går i taket om vi inte umgås snart, så jag tänker att lyda. Orkar inte ha några pojkvänner i taket idag. Hoppas ni har haft en fin start på veckan, hörs imorgon, puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *