Örhängen som jag vägrar att ta av

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Jag kom på mig själv imorse med att alltid ta på mig samma smycken. Dag ut och dag in, utan att ens reflektera så hugger jag krampaktigt efter mina favoriter ur min smyckes-skål. Om jag av någon anledning inte hittar mina all time favorites så blir jag förvirrad och vilsen direkt. Älskar att ha mina basics både i kläder och i smycken, några få utvalda favoriter som man alltid kan falla tillbaka på. I smycken blir det så tydligt tycker jag, eftersom man verkligen kan bära samma i en långa perioder utav att tröttna.

Litet örhänge / Droppformat örhänge / Halsband

Detta är i alla fall mina säkra kort just nu – och kommer att vara i minst två månader framöver. Tycker att dessa fungerar både till en uppklädd outfit, men även som ett komplement till en mer avslappnad klädsel. Just ja, om någon av er vill ha samma fantastiska droppformade örhängen jag jag har, eller något annat från PFG så har jag en rabattkod till er. Anger ni koden LINDA20 i utcheckningen får ni nämligen 20% på hela ert köp. Perfekt att unna sig något fint smycket nu i dessa kalla tiden, eller varför inte börja med julklappsinköp? Vi hörs snart 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *