Neutrala färger och snygga siluetter

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Igår var dagen när jag fick den första inbjudan till ett julbord 2020, herre gud. Är inte ledsen att jag fick en inbjudan men kan bara inte förstå vad som händer med tiden. Jag har verkligen just landat i höst och då ska jag tydligen vara i vintern. Hopplöst det där med att man aldrig kan vara först på bollen och med i matchen. När det kommer till vad jag shoppar så har jag i alla fall full koll på vad jag lägger mina slantar på. Det är 1. basplagg och 2. doftljus. För det första så är jag oerhört glad över att jag har hittat mig själv i basplaggen, det är verkligen så man slipper klädångest. För det andra så hade jag kunnat jobba med att dofta på doftljus hela dagarna, jag älskar det så mycket.

Nu när vi har ställt om klockan så tycker jag även att det är extra viktigt att tända ljus både på morgonen och kvällen. Det är så man hittar ljuset i den mörka period vi befinner oss i!

Vit stickad tröja / Kort kavaj / Clutch i teddy / Byxor / Doftljus

Jag vet inte heller hur länge jag kommer att våga vänta innan jag köper clutchen i teddy. Det känns som en väska jag verkligen vill ha, och en väska som kommer att ta slut innan jag hinner blinka. Nu ska jag laga mat och umgås med mannen i mitt liv. Puss på er 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *