En konstig relation till tiden och saker som tar slut

Hej mina fina,

Jag vill inte börja varje inlägg med att tycka att allt går för fort, men jag säger bara ett ord och det är torsdag. Herre gud. Jag ska sluta haka upp mig så mycket på dagar och timmar tror jag – det blir nog bäst för alla. Jag vill tipsa om en så rolig artikel som gick upp idag på Forni. Den skapades av mig och Michaela en eftermiddag på stan och nu är den ute. Älskar att jobba på en arbetsplats där saker går fort. Bestämmer vi en eftermiddag att såhär gör vi så startar vi oftast redan samma timme med att verkställa. Underbart tillfredsställande för en person som älskar att checka av listor och arbeta bort saker. Sidospår, men här läser ni artikeln i alla fall!

När vi ändå är inne på det så vill jag prata lite om att checka av saker och att saker har ett slut. Har pratat med många vänner om det här och många upplever att det är jobbigt att saker och ting tar slut. Jag tycker precis tvärtom, jag älskar när saker tar slut. Såklart inte stora grejer men jag finner en så otrolig tillfredsställelse i när saker tar slut eller blir klara. Till exempel som att ta slut på och slänga en kräm man använt ett tag, göra klart vilken jobbrelaterad uppgift som helst, läsa klart en bok, lyssna klart en poddcast – allt som har ett slut inom en närframtid är underbart för mig. Skev bild utav slut eller bara ett otroligt stort duktighets-begär, kalla det vad man vill men det är så det ligget till. Tror faktiskt att det kan vara kopplat till stor del till att känna sig duktig. Av någon konstig anledning känner jag mig väldigt duktig när jag blir klar med saker.

Kavaj / T-shirt / Byxor / Liknande skor

Hursomhelst, idag hade jag på mig ovan och var på en otroligt härlig lunch med min vän Ida. Vi var på Beirut och åt sallad, snacka skit och smed storslagna planer. Igår var jag på ansiktsbehandling innan jobbet (beauty never sleep) så nu går jag och inväntar min perfekta hud! Vi hörs imorgon, puss 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *