Moodboard

Det känns som att jag har haft universums längsta helg. Jobbade hemma i fredags eftersom jag kände mig krasslig så fredagen blev väldigt lång och som en lite smygstart på helgen eftersom jag var hemma. Tyvärr så kände både jag och Gustaf oss lite förkylda även när vi vaknade på lördagen så vi lämnade inte hemmet.

Likaså har det varit idag, bortsett från en långpromenad i skogen. Jag är verkligen inte en karantän person, så jag känner mig väldigt tacksam över att Sverige inte har någon lock down. Det kliar i fingrarna och jag kryper på väggarna efter några timmar i hemmet. Konstigt det där, jag älskar att komma hem efter ett tag hemifrån och likaså älskar jag att komma hem på kvällen efter att man har jobbat. Men att befinna sig hemma på ett stationärt vis, nej och återigen nej.

Hela helgen har vi dränkt våra sorger i socker, vilket jag gillar att göra. Det har ätits godis, glass, pannkakor och chokladpuddingar. Ja allt som innehåller hög andel socker har förtärts helt enkelt. Så får det vara ibland, speciellt när man är sjuk.

Helgen har även inneburet en massa tid över till Pinterest vilket ledde till en moodboard och 700+ nya pins i mitt album. Vi har även haft seriemaraton med Breaking bad, spelat skitgubbe tills vi blev osams och storstädat varje vrå i hemmet. Jag försöker bli tillfreds med att det ibland är bra att ha lite långtråkigt, så det får bli mina slutord. Puss 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *