En inte så fullspäckad vecka

Denna veckan känns som en déjà vu utav första veckan med restriktioner i våras. Något *coronan* skrev canceled med stora röda bokstäver på allt inom en nära framtid, och vi får bara förlika oss med det. Trist bara att jag hade så mycket roligt att se fram emot som har ställts in. Aja ingen idé att gråta över spilld mjöl. Vi jobbar hemifrån så mycket som vi kan på jobbet och jag försöker att anpassa mitt liv utefter det.

En ljuvlig frukost från i helgen, amerikanska pannkakor med blåbär och härlig topping samt väldigt fluffigt kaffe.

Höjdpunkterna i veckan som är planerade redan nu är att jag ska fixa mina ögonbryn. Gah vad jag längtar haha, har inte rört dom på länge för att jag vill få dom fixade av ett proffs. Det blir ju så galet mycket bättre när någon som kan trådar och färgar så som man ska göra det. En annan sak jag ser fram emot är att jag ska träffa min vän Alicia. Vi är inbjuda till att spana på Samsoe Samsoe´s sommarkollektion, och efter det blir det raka spåret till Vina.

I helgen vill jag verkligen inte vara hemma, eller i alla fall inte hemma själv. Så jag tänker nog bjuda hem lite fina människor på middag. Egentligen hoppas jag dock på att bli bortbjuden för jag orkar inte se mitt hem längre. Men att tvinga någon att bjuda in en känns lite väl aggressivt så jag kör på passiv aggressivitet och bjuder in till mig istället. Vad mysigt gästerna kommer att ha det på middagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *