Fixade ögonbryn och jobb

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Godkväll mina snäckor,

Hoppas att livet behandlar er väl! För några dagar sedan var jag och fixade mina ögonbryn för första gången på länge hehe. Vilket lyft det blev. Det är verkligen ett litet ansiktslyft som görs när någon begåvad person lägger sina tassar på ens ögonbryn och formar dom i den formen dom ska vara i. Gillar verkligen att gå och tråda mina bryn, för det blir verkligen inte samma sak när man nopprar dom hemma. När någon trådar ryker ju verkligen alla strån som inte hör hemma runtomkring bort. Jag var i alla fall på Rapide brow bar, aldrig testat förut men jag blev super nöjd. Det tog 15 minuter och jag såg ut som en superstjärna när jag gick därifrån.

Jag gör inte så mycket annat än att ägna mig åt ytliga företeelser just nu, det är det njutet jag har att gotta mig i just nu. Det där lite lyxiga som i alla fall min själ kräver för att känna sig grundad. Ändå toppen att tycka att det är lyx att gå och fixa ögonbrynen för 300 pix – det är så man blir rik. Alltså utav dom låga utgifterna… Hursomhelst förutom att fixa mitt yttre så har jag jobbat mycket. Av någon anledning så blir det mer jobb för min del när man jobbar hemma. Det blir liksom inte så tydligt då när man slutar eller inte, så då jobbar man hela tiden istället. Aja skönt är väl det så att tiden går!

Skor / Byxor / Tröja

Gillar verkligen outfits som denna – bekväm, lite udda men ändå basic. Köpte tröjan jag har på mig i två olika färger faktiskt, och jag kan säga att den är redan en favorit i garderoben. Nu ska jag fixa iordning lite mat innan jag hoppar in i en lååååång dusch. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *