Filmtips

Hallå från hemmakontoret,

Idag har det sköljt över mig som en kalldusch hur trött jag är på Coronan. Jag får ingenting annat än notiser om saker som har ställs in, planer som ändras och negativa besked. Finns det något slags filter man kan slå på som gör att man inte nås av dessa nyhet? För jag orkar faktiskt inte höra ett ljud till om detta, vill bara stänga in mig i en bubbla och låtsas som att det inte finns längre. Har fått en ordentlig reseabstinens också, så snart lär jag väl läggas in på rehab för det också. Med andra ord så har jag inte en toppendag, jag är lite irriterad och behöver tvätta håret haha. Ska ta tag i min hygien snart så kommer jag förhoppningsvis att känna mig lite mindre som ett fördärv i alla fall.

En sak som jag är väldigt glad över just nu är dock att jag har massor utav bra filmer att titta på. Under hela mitt liv så har jag på något vänster lyckats undvika filmer. Har aldrig sett det som min grej eller tyckt att det är det minsta mysigt att krypa ner i soffan framför en film. Har snarare känt lite panik av tanken och alltid sysselsatt mig med något annat om kvällarna. Men nu, i mitt seriösa samboförhållande då har jag förstått att man ser på film (speciellt under en pandemi). Vi kan väl säga såhär att med tanke på ovan nämnda omständigheter så fick jag bara lära mig att tycka om att se på film. Och se på mig nu, nu är jag en film-kollar tjej som vilken annan vanlig tjej som helst! Jag är inte helt där än, skulle fortfarande aldrig se på film eller serier själv, då har jag annat att göra. Men att se på film med sin kille – ja tack! Jag menar vad skulle man annars göra, typ prata med varandra? Njää skulle inte tro det. Skämt å sido så vill jag dela med mig av några bra rullar jag har sett det senaste. Enjoy!

Parasit

Joker

The theory of everything

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *