What’s Cookin’ Good Lookin?

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hemma hos mig sitter vi just nu framför varsin skärm, den ena av oss rekar utbudet på mathem och den andra bloggar. Ni kan ju gissa vem som gör vad. Jag vet att snart kommer det komma en vädjan om att jag ska beställa mina maträtter för veckan, det är nämligen så vi delar upp det här med maten. Jag bestämmer två maträtter som jag ansvarar för och lagar, och Gustaf bestämmer två. Då har man sparat in en vardagskonflikt om vad man ska äta och varför det inte finns något i kylen.

Jag gissar att de som läser bloggar på Forni kanske läser alla fyra som ligger här? Alltså jag, Michaela, Stephanie och Amanda. Men om det inte är så, utan att någon är här inne utan att ha sett Amandas fina blogg så vill jag tipsa om den. Det är nämligen därifrån jag hämtar alla mina recept till mina maträtter. Hon är så duktig!

Jacka / Tröja / Jeans / Skor

Nu blev jag avbruten mitt i av en kille som inte kunde vänta en sekund. Det gjorde i alla fall att jag kastades rakt in i receptväljandet och denna veckan bestämde jag mig för att laga Indisk daal och kyckling gryta. Båda recepten från the one and only Mandy Marmelade. Nu ska det ätas, gå kvällspromenad och se på Breaking bad innan John Blund kommer. Vi hörs imorgon hjärtan 💝

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *