En tisdag med hemmajobb

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Tisdag och en look som jag jobbade hemma i idag, not. Jag försökte faktiskt att ha rimliga kläder på mig hemma eftersom jag ändå var tvungen att fota en outfit till ett samarbete – men alltså nÄäe. Jag har verkligen en spärr när det kommer till att bära jeans i soffa. Minns ni när man gick i höstadiet och trenden var stenhårda stuprörsjeans, push-up bh och brottarlinne? Jag önskar nästan att jag inte mindes faktiskt. Tror jag är traumatiserad från den tiden – för det var då inte sköna plagg. Allt skulle sitta åt, tryckas upp och tightas till. Får andnöd bara av att tänka på det. Aja nu botar jag dom minnena med att (nästan) bara använda sköna kläder i alla fall.

Förresten, min mor och far ringde mig häromdagen och bad mig komponera min årliga önskelista. Så det ska jag göra i helgen tänker jag, är det något ni vill se? I så fall så delar jag den här i helgen!

Kavaj / T-shirt / Halsband / Byxor

Imorgon ska jag faktiskt in till kontoret och jobba, vi har både live intervjuer och fotograferingar på gång. Kul att få komma hemifrån tycker jag. Gustaf sa att Stefan hade sagt (haha vilken ryktesmakare jag låter som) att nu är kanske ett vaccin på den här (ursäkta språket) skiten på gång, jag håller alla tummar och tår! 🤍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *