Dessa sakerna satsar jag på att köpa under Black Friday

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Den stora shopping-högtiden Black Friday närmar sig med stormsteg och många utav oss har säkert långa listor på vad man skulle kunna tänkas beställa. De flesta butikerna har faktiskt riktigt bra erbjudanden, varor och märken som inte brukar vara på rea får även dom en snällare prislapp. Det finns dock ett stort men i den här rea-hysterin, dels gäller det överkonsumtion men också att du ibland inte sparar pengar på dina inköp ens under såna här omständigheter. Överkonsumtion kommer jag inte att gå in på mer än att säga att köp inte för att köpa, tänk efter kring vad du faktiskt behöver. 

När det kommer till att spara in några små slantar på sina inköp så finns två regler att följa:

  1. Ha en plan innan
  2. Tänk först – köp sedan

Det kan låta som enkla saker, men när man väl är inne och klickar runt på en sida som verkar skrika “KÖP ALLT DU SER”, då är det lätt att tappa både sans och balans. Så med det sagt så vill jag uppmana er alla (mig själv) att fundera innan kring vad du faktiskt behöver innan du sätter dig vid datorn redo för att klicka hem något. Följ även regel nummer två och fundera lite även när du lagt dina produkter i varukorgen och mer redo än någonsin att checka ut och sitta på helspänn hemma tills du får slita upp dina nya plagg saker. Var rationell i den situationen och tänk en eller två gånger, behöver jag verkligen det här? Var det dom här sakerna som stod på min lista? Sedan får man klicka på vår allas favoritknapp – köp.

Nog om det tråkiga, nu kikar vi på vad jag sätter på min inköpslista: 

Kläder

Stickad tröja / Tights / Bh / Bastopp / Kavaj / JeansTofflorSkor

Om man ska lyckas med att handla smart på reor så måste man följa sin plan och satsa på basplagg. Det är alltid smart att kika om jeans, kavajer eller skor finns till nedsatt pris – för det är plagg som du förmodligen hade köpt ändå. Denna gången hoppas jag extra mycket på att jeansen och kavajen finns bland de nedsatta priserna. Det känns som smarta plagg som hade fått följa med säsong efter säsong.

Jag hade inte heller tackat nej till att inhandla en ny snygg stickad tröja, lite underkläder och mysiga plagg att ha hemma. Det står alltså bara basplagg på min inköpslista. Så detta är vad jag håller utkik efter i klädväg!

Beauty

Hårborste / Serum / Schampoo och balsam / Parfym / Foundation / DoftljusHandtvålPlattångMascara 

Vissa har ju så god framförhållning så att de köper en hel del utav sina julklappar under rean. Där är inte jag, men om du är inne för julklappar så är min tanke att kollagen fungerar bra som presenter också. Jag älskar att få saker som jag använder mycket och som man kanske inte alltid unnar sig själv.

I beaty-väg satsar jag på de dyrare inköpen, jag håller ögonen öppna efter både en ny plattång och en fin hårborste. Jag är lite inne på att förnya mitt hår nämligen. Vill verkligen ta till alla knep för att få till mitt drömsvall – och då tänker jag såklart att lösningen är nya produkter hehe!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *