En helg fylld av corona

Godkväll mina vänner, 

Hur konstig är inte ens dygnsrytm just nu? Jag tar liksom alltid kväll vid klockan 15 och därefter är det en riktigt pina för mig att vara vaken. Alltså ganska många timmar kvar innan man får slumra in, så jag kämpar på… Kanske har jag någon vitaminbrist som gör att jag blir så trött. Hoppas nästan det för på torsdag så ska jag testa vitamindropp + spruta hos Release CO.  Ska blir riktigt kul att testa, känns så härligt amerikanskt också. Det närmsta en resa man kommer just nu, så det ska bli skoj. För övrigt så har jag haft en väldigt lugn helg, var bara hemma i fredags, umgicks med min lilla korona krets på lördagskvällen och var bara hemma på söndagen.

Önskar att jag kunde säga att jag tycker det är skönt, men det kan jag tyvärr inte. Är otroligt uttråkad av det här nu, men det hjälper ju faktiskt inte. Så medans ena delen av mig vill skita i allt vad Corona heter så vill andra delen av mig klappa mig själv på axeln och säga att allt är lugnt så länge alla runtomkring är friska.

I veckan ska jag vara på jobbet några dagar och hemma några dagar. Livet kretsar inte kring så mycket mer än jobb just nu, så det är ju lite skönt att vi har mycket att göra på jobbet i alla fall. Herregud vilken hysteri det är kring black friday ändå, jag har nog aldrig riktigt förstått det faktiskt. Kommer ni ihåg att jag visade er bilderna från när jag var med och plåtades för Grounded Factory? Nu har dom spridit sig någonstans så jag har blivit tillfrågad om att göra en ny fotografering för ett hudvårdsmärke. Mer om det kan jag egentligen inte säga, men ville bara lätta på hjärtat. Hatar ju egentligen att vara med på bild, så jag vet inte riktigt varför jag utsätter mig för detta – men dom betalade bra och jag gillar utmaningar så here we go! Hoppas ni får en grym vecka gänget 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *