Är det dags att köpa julpynt nu?

Är det inte skrattretande att det snart är jul… och nyår? Det är nog inte många som kan påstå att 2020 var ett toppen år, men förmodligen tar vi med oss en tankeställare från det som har varit. Något som slog mig är också att jag äger nada prada julpynt. En vana jag har är att liksom aldrig spendera julen hemma, så därför har det aldrig blivit något direkt julpynt för min del. Men i år – oj vad jag ska ta revansch. Funderar på om jag ska lägga denna helgen på att strukturera upp och klicka hem pynt till min lya. Har hittat lite inspiration också på hur jag vill att mitt pynt ska se ut. Jag tror knappt att jag behöver uttala det, men rött julpynt är ett big no för mig. Jag vill att pyntet går i grönt, vitt och brunt.

Min största craving vad gäller julpynt är definitivt en liten gran i en galsskål, det är så fint så att jag smäller av. Hade blivit pirrig av att se den hemma hos mig varje dag. Sedan tänker jag att jag vill göra lite olika stilleben som den urmysiga med huset i? Jag dör! Tycker även att det är fint att pynt med julgodis i små skålar här och var. Så till helgen (eller kanske nästa helg för att inte allt ska bli uppätet?) tänker jag baka julkola och slå in i vitt smörpapper med snöre runt. Huslig man kan vara då.

Detta blev min inköpslista haha, så nu blir det ut och leta efter mitt enformiga julpynt. Hade även viljat ta en tur till svenskt tenn för att kolla på / köpa några utav deras julgranskulor… dom är ju så fina! Men vi får se hur det blir, det känns mysigt att ha skapat en plan för myset i alla fall. Julpuss från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *