Dagens utstyrsel och tankar

Hej mina gryn, 

Idag är det torsdag! På min agenda står jobb och ett besök på Release Co för att få vitamindropp + spruta. Är taggad men också nervös hehe, det är väl ingen som älskar sprutor direkt. Jag hade ett möte igår med mina kollegor och en tjej på Hello Mantle om att Sverige börjar sakta men säkert bli lite mer som USA. Roligt tycker jag när det kommer till såna här lite lyxiga, knäppa grejer. Jag är ändå helt klart för att det ska finnas vitamindropp för dom som vill, och dom som vill äta sin modekaka (hint Michaela Forni) ska få göra det. Det piggar ju upp och har säkert någon hälso- och/eller placeboeffekt.

Anyhow så har jag inte tränat denna veckan, har haft en riktig kroppslig PMS. Varit sugen på riktigt konstiga grejer, gråtit åt klipp på getter och haft ont i varje centimeter utav min kropp. Varför ska det vara så? Kan bli riktigt rädd för graviditet när jag tänker på hur grov PMS jag kan ha vissa månader. Någon som har tips på vad man kan göra när man känner så? Som sagt så är jag öppen för det mesta och skulle det hjälpa mot PMS att äta två burkar lingonsylt så hade jag gjort det direkt.

Tröja / Byxor 

Det var allt jag hade att säga för nu! Var uppe tidigt imorse så nu ska jag bege mig mot kontoret och jobba bort en arbetsdag, längta hem lite till min kille och sedan sova igen – the circle of life. PUSS!

  1. Jag brukar ha jobbig pms men nu när jag är gravid mår jag kanon! Det är som att hormonerna hamnar på plats. Läst att ett ämne som heter progesteron ökar när man är gravid, det ämnet använder man ibland mot pms, kan vara det.
    Så var inte rädd för graviditet, kan bli tvärtom, att allt hamnar på plats, underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *