Det här inspireras jag av just nu

Oj vad det har regnat denna fredagen, riktigt ruskigt väder. Jag har jobbat hemifrån idag så lyckligtvis har jag kunnat göra det aktiva valet av att stanna inne ungefär hela dagen. Jag gjorde ett undantag och det var när jag gick för att hämta ett paket och tog en omväg om bageriet för att köpa hem några saffransbullar att fika med. Ändå mysigt att ha såna här dagar ibland, lalla runt i pyjamas hela dagen och inte röra en sminkborste.

Det händer väldigt mycket just nu både i jobbet och privat, så jag gör allt för att hålla näsan över vattenytan. All min lediga tid går åt till att fota eget innehåll och samarbeten, vilket ju är jättekul men oj vad det är krävande att hålla på och fota sig själv hela dagarna. I helgen hoppas jag på att hinna fota av minst fyra looks, hänga med Ida, julpynta och städa. Förhoppningsvis hinner jag se röken av min kära kille också, men det återstår att se. Ikväll blir det hemagjord pizza och rödvin, mm vad jag ser fram emot det. Hörs imorgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *