En ljuvlig söndag kommer lastat

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Mmmh jag vaknade upp till riktigt mys idag. Gustaf är betydligt mer morgonpigg än vad jag är, så han går nästan alltid upp före mig och så hakar jag på när jag är redo för dagen. Men just idag så vaknade han och gick upp, men kom tillbaka och la sig och läste i sängen. Jag sov fortfarande men bara sådär till och från, när man liksom slumrar bort ibland men är med ibland. Så som man ofta gör när man ligger på stranden och solen blir som en varm omfamning och alla röster i bakgrunden blir som ett sorl långt bort i fjärran. Det var en sån känsla jag hade imorse, fast jag befann mig i min egen säng. Vaknade, slumrade bort och låg sådär nära, nära (på) Gustaf medans han läste. Mysigt!

Vi gick en promenad när jag hade kommit upp på benen, såg på adventskalendern och åt frukost. Vi betraktade vår fina gran som vi köpte och satte upp igår kväll och lägenheten är städad och fin. Ja jag är tillbaka på att älska det peppiga lugnet av söndagar. Efter lite fix så mötte jag Ida i stan, hon hjälpte mig att fota några samarbeten och sedan testade vi oss igenom hela sortimentet på Mr Cake.

Skjorta i “läder” / Topp / Väska

Igår hade jag också en riktigt kalasig dag – på förmiddagen ägnade jag mig åt extrajobbande, och när jag blev klar så tog jag med mig Gustaf på en sväng på stan. Där köpte vi massor av julpynt, en julgran och väldigt mycket god mat. Vi kom hem och pyntade, sedan for jag iväg på träning och när jag kom hem hade min ängel till pojkvän gjort middag i form utav ostron, hemmagjord råbiff och hederligt godis till efterrätt. Perfekt helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *