Ursäkta!?

Julstress hallå! Exakt idag började min julstress, jag har kommit på att jag har inte köpt några julklappar och har faktiskt inte den blekaste om vad jag ska köpa heller. Det liksom slog mig idag att det faktiskt inte är så lång tid kvar tills julafton och det är SÅ mycket som ska göras innan det blir jul. Varför blir det alltid så att innan man ska vara ledig så jobbar man ihjäl sig både på arbetet och privat för att sedan liksom dö i några dagar när man är ledig. Det är ju så trist att det är så man tar tillvara på sin lediga tid. Man vill ju ha energi till att faktiskt göra roliga saker, inte vara helt utmattad. Hur gör ni? Är ni bättre på att planera och lägga upp tiden inför ledighet?

Väl i mitt julklappsletande så hittade jag i alla fall den finaste toppen jag har sett på riktigt länge. Den är signerad Nanushka och är ren och skär perfektion. En behaglig färg, fina detaljer och en något annorlunda form. Jag älskar den! Undra hur lång tid det kommer att ta innan folk stoltserar runt i den här på stan. Väntar med spänning tills jag får se någon i den. Det var det om min dag, imorgon är det fullt ös med fotografering på jobbet och träning på morgonen. Vi hörs då, puss!

Topp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *