Fyra outfits som passar perfekt på julafton

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Jag vill nästan inte säga det, eller höra det en gång till – men här kommer det: den här julen kommer att bli en annorlunda jul. Men precis som Stefan Löfven uppmanar oss om en massa grejer, så vill jag uppmana till att verkligen ta tillfället i akt och klä upp er denna julen. Även om man bara är hemma med familjen så sätter verkligen rätt klädsen guldkant på tillvaron. Rött är inte min melondi, så det kommer ni inte att få se mycket av här, men grönt, glitter och puffärm är detaljer jag vill se mycket av i jul. Här kommer fyra snygga outfits att bära vart du än befinner dig den 24:e december. 

Den gröna klänningen

Till alla oss som vågar vägra rött så tycker jag att grönt är en jättefin färg att ha på julen. Den gröna färgen har dessutom varit en väldigt trendig färg i år, så håll huvudet högt och var trendig även på julafton. Jag har redan bestämt mig vad jag ska ha på mig under mitt firande, och det blir den gröna klänningen i mitten. Lång, fin, puffärm, grön – det låter som alla rätt i mina öron!

Grön one shoulder klänning / Grön långklänning / Mörkgrön klänning i satin

Den glittriga toppen

Jul och nyår är väl ändå glittrets högtider, och då tycker jag att man ska passa på! Dyk upp som en discokula och njut utav det. Glittra i takt med granen på julafton och håll tempot med raketerna på nyår. I en sån här festlig topp kan du faktiskt både äntra en mysig julmiddag om du klär ner dig lite undertill, och en lite festligare tillställning på nyår. Frågar du mig så tycker jag att en klockren matchning är med ett par jeans, klackar med öppen tå och röda läppar!

Glittrig t-shirt / Glittrig tröja med puffärm / Polotröja i paljett

Party pyjamasen

Året då pyjamasen fick en helt ny betydelse för hela världen måste väl ändå vara år 2020. Har du inte införskaffat dig en party pyjamas än så är det på tiden att du gör det på momangen. Den kan du vara fin i när du jobbar hemma, men också styla upp till att bli en riktig partyoutfit. Jag menar hur snygg är inte den första stylingen med en kavaj och matchande ballerinas – jag vill ha på mig exakt det från och med nu och varje dag framöver!

Rosa pyjamas / Svart pyjamas / Beige pyjamas

Den puffiga toppen

En riktigt voluminös topp med fluffet på exakt rätt ställe på ärmen är som en perfekt gräddtårta. Magisk med andra ord! Det är även ett väldigt bra köp eftersom du kan ha en sån här typ utav topp i så många olika sammanhang. Perfekt att ha på jobbet, på festen, när du vill vara extra fin hos släkten, på ett viktigt möte – ja listan kan göras lång. Det viktigaste jag har att säga är ändå att du bör inte inte ha på dig en sån här topp om du hatar komplimanger…

Svart topp / Vit topp / Mönstrad topp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.