En fixig lördag innan jul

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej hjärtegryn,

Det var ett tag sedan sist! Tyvärr har det varit så olyckligt att jag har inte mått så bra, samtidigt som vi har haft väldigt mycket jobb nu innan jul. Ni vet det är ju alltid sista rycket innan julledighet och nytt år och allt sånt där. Så bloggen har tyvärr blivit lite satt åt sidan. Denna helgen bestämde jag mig för att tillägna till fix inför jul och att bara ta det väldigt lugnt. Mitt mående är fortfarande lite instabilt så att läsa böcker, se på serier och måla naglarna en hel helg gör mig absolut ingenting. Just nu sitter jag på min favoritplats vid köksbordet, surplar min 7:e kopp te och äter upp alla chokladbitar i min chokladkalender på samma gång. Ljuva lugna lördag! Det känns dock som att jag snart växer fast här, jag har nämligen suttit av några timmar för att handla mina sista julklappar och fastnat i ganska många reor som redan dragit igång.

Världens festligaste kavaj i satin / Och fantastiska matchande byxor

Om ett litet tag ska jag bege mig ut för att köpa chark till kvällen middag och leta efter ansiktsmasker på apoteket. Det känns faktiskt inte mer än rätt att börja bära en sådan nu. Jag åker ändå en del kollektivt och ska sitta på ett tåg till Göteborg om några dagar – så en sån ska inhandlas! Igår åt vi biff rydberg till middag och skålade i champagne, de är nämligen så att Gustaf har fått ett nytt jobb – och sånt måste man fira.

Jacka / Väska

Fannie min fina blomma tog en bild på mig en dag när vi väntade på bussen, perfekt tidsfördriv. Så synd för mig att hon snart lämnar Stockholm för Milano, det kommer att kännas tomt utan henne på jobbet. På tal om något helt annat så fick jag många frågor på Instagram om mitt hår när jag la ut denna bilden. För att förebygga att det händer igen så outar jag redan nu att här är mitt hår bara fönat med en dyson hårfön och rundborstat med hårborsten som hör till fönen 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *