Twisted candles

Hålla där!

När jag spenderar lite tid hemma blir jag faktiskt en riktigt fixig liten dam. Spenderar jag mer tid än vanligt hemma så slår det nästan alltid på sekunden att jag blir uttråkad och börjar pyssla med något. Det kan vara allt ifrån att rensa något skåp till att sätta ihop outfits för kommande bravader eller som denna söndagen att testa på twisted candles. Är helt kär i dom man kan köpa färdiga ifrån Hay, men i den nivån blev inte mina haha. Kan faktiskt rekommendera detta pysslet för alla – så lätt och roligt att göra! Dessutom blir det verkligen en fin inredningsdetalj hemma och twisted candles  har ju verkligen super trendat det senaste. Man känner ju sig löjligt duktig också när man skapar saker, eller är det bara jag? Jag följde i alla fall den här videon om någon får feeling att göra samma sak:

Förutom att pyssla med ljus så har jag lekt hemmaspa, packat och städat. För visst är det väl en grej att man vill städa hemmet innan man lämnar för ett tag? Jag blir verkligen stressad in i själen av att tänka på att åka hemifrån för ett tag och att det ska vara stökigt när man kommer hem. Jag lämnar i alla fall för att åka till Göteborg imorgon och det känns så otroligt skönt. När man känner sig lite skör så är det något väldigt befriande med att åka hem till familjen tycker jag. Att liksom landa där man har sina rötter på något vis, för oj vad ensamt det kan vara att bo i en stad som man egentligen inte har någon connection med.

Twisted candles

Jag har faktiskt tänkt på det en del det senaste, det här med att vara ensam i en stor stad som inte är ens egen. Där man inte känner någons föräldrar som jobbar i butiken, möter på en gammal bekant på gatan eller hejar på en gammal klasskamrat på gymmet. Jag kan bli så hiskeligt avundsjuk på vänner som kan åka hem på söndagsmiddag hos sina föräldrar eller som kan be om hjälp om de behöver.

När man flyttar bort ifrån sin familj så står man alltid så mycket på egna ben och har liksom aldrig någon att luta sig mot. Det märks så tydligt på småsaker i vardagen som när man skulle vilja ha sällskap till något man är rädd för att göra själv eller bara få ett gott råd på vägen inför något som man faktiskt måste visa upp. Det märks väldigt tydligt i vissa perioder i livet tycker jag att familjen faktiskt är väldigt långt borta.  Med det sagt så skulle jag tyvärr inte kunna se att jag skulle trivas att bo någon annanstans i Sverige än i Stockholm, men det är svårt ibland att ha hjärtat på två platser samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *