Det hänger på håret

Snart är det nytt år och.. nytt hår! Jag brukar ha en vana av att testa nya frisyrer varje år och det är något jag håller fast vid. Jag är inte så rädd för att klippa av håret, men tycker också det är kul att ha ett långt svall ibland. Nu kliar det i fingrarna på mig igen och jag fungerar på att gå tillbaka till en frisyr jag redan haft på huvudet en gång tidigare. Nämligen luggen! I mitt förflutna liv med min tidigare lugg trivdes jag bra, vi matchade och hade roligt ihop. Luggen fick mig att växa som person och jag lekte mig liksom igenom en livsperiod där jag låtsades att jag var någon annan. Jag var självsäker, modig och hade aldrig ångest! Skämt å sido, jag trivdes i lugg haha. Nu är jag lite sugen på att ta den tillbaka, speciellt efter att jag såg denna bilden på min girl crush Gigi:

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Gigi Hadid (@gigihadid)

Alltså wow, varför är hon så snygg? Blir verkligen ledsen och glad av det på samma gång. Jag hade tänkt att länka in en bild på mig själv i min lugg här under, men ju mer jag stirrar på Gigi så känns det mer och mer som en dum idé. Aja en sån personlighet kan man inte ha, här kommer den:

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Linda Persson (@lindapeee)

Har ni några hår-planer år 2021? Jag tycker faktiskt att det är året då alla borde testa något lite nytt. Att byta nyans eller klippa upp lite är ju inte så farligt. Tänk om man går runt i fel frisyr för att man inte har vågat testa något annat än den man alltid haft. Man vill inte vara den som omedvetet går runt i en frisyr som egentligen inte framhäver ens bästa sidor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.