Pizzabak och dåliga filmer

Vad skönt det är att ha bloggen att bry sig om någon gång om dagen ändå! Jag är tyvärr en person som har ett behov av att känna mig lite duktig. Det behöver inte betyda att jag faktiskt gör något som är “jätte duktigt”, det behöver inte nödvändigtvis vara att springa milen eller göra en jätteinsats i något projekt. Men att vara lite duktig varje dag är ändå ett behov jag har – och då är bloggen ett perfekt ställe att få utlopp för det i. Det känns liksom som att man jobbar lite när man skriver ihop något på datorn. Hur som helst, jag tar det väldigt lugnt på västkusten (som sig bör) och har faktiskt inte så innehållsrika dagar alls. Så skönt!

Igår kväll startade vi i alla fall igång elden i ugnen och bakade ut några pizzor som legat och jäst de senaste dagarna. Vi gjorde egen tomatsås, maxade på med ostar av olika slag och lät pizzorna bli lite brända på kanterna – mm! Drömmen vore ju att ha en sån här ugn hemma, för det blir verkligen en annan smak av att tillaga i den. Jag minns alla gånger som mamma har bakat bröd i ugnen och man har ätit mackor tills man varit nära att spricka av mättnad. Det går bara inte att sluta äta när man får ett rykande hett nybakt bröd som man brer med smör och lägger mycket ost ovanpå. Förutom att äta pizza har vi sett på ganska dåliga filmer och gått på många och långa promenader. Vi har faktiskt kunnat njuta av solen som lyst med sin närvaro också, så mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.