Om ni letar efter spänning så får ni leta någon annanstans

Söndagskvällar, mina favoritkvällar. Inga förväntningar eller krav – bara avkoppling, uppladdning och nystart. Jag brukar alltid sitta en stund och strukturera upp hur jag ska träna, umgås och jobba i veckan på söndagskvällen och det är en aktivitet som jag älskar. Det är så härligt att pussla ihop bitarna som man vill eller behöver få in i sin veckoram och sedan se bilder över hur veckan ska bli tydligare. Behöver jag ens säga att jag älskar när saker är tydligt?

I veckan som gått har jag varit med Michaela, Linn och Sanna och tittat på Fornis nya kontor. Det är bilden till vänster här uppe och det känns nästan löjligt att ens behöva nämna att det är ett magiskt kontor. Första februari flyttar vi in och jag räknar ner dagarna tills dess. Jag har även bränt av några träningspass på Becore vilket jag är stolt över. Det är egentligen inte en träningsform som jag dras till eftersom jag gillar att köra hård och snabbt. Här är det långsamt och en mer brännande styrka än vad jag är van vid – och jag avskyr den. Vill krypa ur min egen kropp varje gång en rörelse ska göras långsamt. Men övning ger färdighet!

I helgen så har jag spenderat tid med min familj. Så mysigt att ha dom här hos mig! Vi har tagit en riktigt långpromenad, fikat med kardemummabullar, skrattat åt gamla minnen och ätit väldigt mycket skaldjur. Tyvärr blev det inte så många bilder från familjehelgen. Det är någonting som gör att jag glömmer bort min mobil när jag är med framförallt min mamma och pappa. Vilket jag visserligen älskar, jag liksom glömmer att vårt parallella universum sociala medier finns. Men lite trist att det inte tas så mycket bilder bara, men nästa gång då blir det bild-bonanza.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *