Saved lately

Hej favoriter,

Idag är det en ny vecka – hurra! Lite som det är nu i Coronan så har jag inte så jätte mycket planerat. Jag ska jobba och ta veckan liten som den kommer tänker jag. Dock är jag otroligt taggad på att testa lite träning på Remedy. Jag och Amanda var där i fredags för att kolla in läget och den här veckan tänkte jag ta tag i att testa träningen där. Studion är verkligen magisk! Ska visa er bilder efter att jag har varit där. Kom på att det var längesedan jag visade er vad jag har sparat det senaste, så här kommer dom:

Det är verkligen en salig blandning av allt och ingenting. En vacker röra av färger, svartvitt och fina siluetter. Precis så det ser ut i alla mina mappar just nu. Inget är sorterat och inget följer en viss typ utav stil – utan det är bara en stor massa av vackra saker. Konstigt nog så tycker jag ändå att allt gör sig ganska bra ihop ändå? Det kanske finns någon gemensam nämnare för bilderna ändå, bara att jag inte är tillräckligt klok för att se den än.

Ta hand om er i veckan gänget så hörs vi med massor av roliga inlägg denna veckan. Har preppat en del i helgen som kommer upp och ska försöka att hinna med något lite mer personligt varje dag. Fast å andra sidan så vet jag inte riktigt om det är personligt eller inspiration man vill se här?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *