Latest obsession

Jag har länge varit besatt utav kombinationen av rött och rosa. Vart jag än har sett de färgerna ihop har jag tänkt att oj vad fint. Spelar ingen roll om det är på ett porslin, en vägg eller outfit – är det rött och rosa så är det fint. Det är lite trist att jag blev kär i den kombinationen nu på vintern. För jag har inte kunnat göra så mycket utav den mer än att smycka naglarna med kombinationen från himmelen då och då. Jag hoppas att jag har sparat mina känslor för dom färgerna även nu när sommaren snart kommer. Som det verkar nu så har mina känslor dock gått vidare till en annan färgkombination – denna gången är det färgerna guld och brunt som utgör en fantastisk duo.

Jag är väldigt glad över att denna duon är betydligt mer praktisk och känns lite mer jag än min förra besatthet. Den här kombinationen är lugn och minimalistisk men ändå lite kaxig. Jag längtar så mycket efter att det blir någon plusgrad och jag kan börja experimentera med den här nya kärleken på riktigt. Än så länge får jag hålla mig till att kika på bilder och se hur många genialiska varumärken som använder sig av denna kombinationen i sin styling i år. Jag gissar på att det blir många! Hörs imorgon 🤎💛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *