Världens finaste träningsstudio

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej vänner,

Idag är det lördag och jag har faktiskt ingenting speciellt inbokat förutom jobb. Behöver fota några samarbeten, förbereda lite blogginlägg och ta fram en moodboard för en plåtning med ett företag. Lyckligtvis är det bara roliga grejer som ska jobbas med, men jag borde också ta tag i mitt hem som skriker “städa mig”. Men det får bli ett senare problem, först får man gå på det man tjänar pengar på. Sedan får man gosa med sina dammråttor. Förutom det så har jag i veckan fått testa några träningspass på världen finaste träningsstudio – Remedy. Alltså allt är så fint där, nästintill heltrosa studio som andas lyx. Älskar den!

Tights / T-shirt

Eftersom jag har tränat lite så ville jag tipsa er om lite träningskläder. Jag får nämligen alltid så många frågor på Instagram om allt ifrån vad jag har för tights på mig till vart min tofs kommer ifrån. Jag misstänker därför att folk kanske tycker det är svårt att hitta träningskläder som dom gillar? Den här dagen hade jag i alla fall ett favoritset signerat Röhnisch. De har nämligen mina favorit tights som är tighta men utan att kväva en. Sedan har jag hittat lite andra favorit där också – bland annat den här t-shirten som är i ett helt otroligt lätt material. Känns som att man är naken när man har på sig den!

Tights / Topp

Sedan älskar jag även lite större, snyggare sporttoppar. Jag tränar en del Barre och där gillar jag ibland att träna i bara sporttopp, så därför är mina favorit dom som man kan använda både som den är men också under en t-shirt. Den här är också perfekt tight, håller saker på plats utan att kväva. Det är verkligen min grej när det kommer till träningskläder tror jag. Tighta plagg som inte är obekväma. Kan och vill inte röra mig när något stryper min blodtillförsel med sånt som ska forma kroppen, skönt ska det vara!

  1. Så snygga träningskläder! jag köpte träningstopp och tights från arket förra veckan som är helt otroligt sköna och sitter perfekt.

    Ha en fortsatt fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *