Inspelning och goda middagar

Hej snäckor,

Vilken underbar söndag det har varit, soligt och härligt! Den här dagen blev inte riktigt som det var tänkt för mig då jag ville storstäda och fixa iordning inför kommande vecka. Det som faktiskt hände var att vi vaknade upp till strömavbrott som fortfarande inte löst (morr) och har liksom försökt att sortera i förrådet i mörkret. Därmed har jag inte så mycket roligt att säga om denna dagen. Men min fredag däremot – den var riktigt bra! Vi hade inspelning av ett nytt avsnitt av Fornis morgonshow hemma hos Michaela, vilket tog större delen av dagen. Jag tror detta avsnittet blev riktigt bra! Släpps på fredag för alla som vill kolla. Efter det jobbade jag av några timmar på kontoret och sedan gick jag och Fannie till Remedy för att testa på Sound healing. En spännande upplevelse minst sagt!

Lindas kofta / Lindas byxor / Lindas skor / Michaelas klänning / Michaelas skor

Efter det vankades aw på Godot med Paula och vid åttatiden åkte jag hem för att mötas av hemmagjorda hamburgare och massa lösgodis. En fredag precis i min smak! Det har faktiskt blivit två besök på Godot för mig denna veckan. I torsdags var jag där för att käka middag med mina hjärtan Alicia och Alva. Då åt vi ostron och råbiff, det är nog nog min favoriträtt.

Det är nästan löjligt hur mycket bättre bilder de nya iPhonesen tar än de gamla? Bilderna på maten tog Alva med sin nya lur och när jag tog med min gamla så blir det nästa skrattretande. Man ser nästan inte vad som ligger på tallriken på mina bilder. Usch hatar att börja inse att man behöver ny telefon. Det är top 1 tråkigaste utgiften jag vet. Vill aldrig i livet lägga pengar på teknik. Sjukt dock med tanke på att telefonen verkligen är en pryl som man använder hela tiden. Det blir väl för mig att omvärdera den inställningen. Vi hörs imorgon med ett roligt inspirationsinlägg 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *