På dessa webbshoppar hittar du något helt annat än hos kedjorna

Hej mina hjärtan,

Hoppas att livet är snällt mot er och att ni är mätta. Man kan verkligen inte vara på gott humör när man är hungrig nämligen, så se till att hålla magen full och glad. För ett tag sedan skrev jag en artikel på Forni om butiker att shoppa hos istället för hos kedjorna (ni hittar artikeln här) som blev väldigt populär. Jag har märkt att jag faktiskt även nu och även om det är jag som har skrivit den söker upp den artikeln ofta. Jag har nämligen inspirationsbrist och kort minne allt som oftast, så då slidar jag in i artikeln och boostar både inspirations-nerven och övar mitt minne. Nu kände jag dock att jag har hittat ytterligare butiker som jag älskar att gå in på för att få inspiration och för att se något annat än vad kedjorna erbjuder. Det blir ju tyvärr lätt så att kedjornas utbud är mestadels detsamma vart man än tittar. Vill man ha ett plagg som sticker ut lite kan det ibland verka som att man helt enkelt får sätta sig och sy ihop det själv.

Det finns dock undantagsfall, men dom butikerna är lite svårare att hitta än andra. Så generöst nog bjuder jag på en liten lista med butiker som jag gillar att besöka i den virtuella verkligheten som vi kallar för internet.

Oas

Ett varumärke som jag nyligen blev introducerad för då min vän Carro skulle göra ett jobb för dom är Oas. Sedan hon nämnde dom har jag nog varit inne och suktat efter en badrock extra allt varje dag. Det här är en typisk sajt som jag kanske inte skulle bära varje plagg som finns där, men jag blir verkligen inspirerad av att kolla på bilderna och scrolla runt. Om jag skulle åka till en tropisk plats inom en snar framtid så är dock det här den första sidan jag skulle gå in på och leta efter badkläder. Herregud vad mycket fint dom har!

The Attico

En kär gammal inpirationsvän till mig är The attico. Jag har sedan varumärket lanserades varit inne där i alla fall en gång i veckan och bara sugit i mig varenda droppe inspiration jag har kunnat hitta här. Dom tar fantastiska bilder till sina lookbooks och har en väldigt cool tonalitet som jag älskar. Känner du dig kaxig är det alltså den här sajten du besöker för att boosta ditt ego. Det är något elektriskt över hemsidan som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Men det inspirerar mig mycket och det är hit jag skulle vända mig om jag behöver en outfit till en fest.

House of sunny

Jag kan inte komma på något annat företag som slog igenom som en chock på Instagram. Det gick nästan över en natt och så var House of sunny varumärket på allas läppar. Jag förstår varför, de har sjukt snygga och roliga plagg men de blir inte för mycket. På något sätt tycker jag att House of sunny i mångt och mycket är minimalisternas färgglada. Dom lyckas sprudla med färg på ett tillbakadraget vis, och det älskar jag. Är du ute efter något färgglatt som inte var och varannan kotte har så är det här inne du ska kika!

Kitri Studio

Att jag är ett sort fan utav Jessie Bush är inget jag tänker hymla med. Jag tycket att hon har varit väldigt snabb på nya trender och legat steget före väldigt många influencers väldigt länge. Hursomhelst så upptäckte jag Kitri Studio via henne. Hon har designat en kollektion för dom som är så fräsch att jag dör. Kollektionen och hela hemsidan går i fina färger och allt är väldigt trendsäkert. Letar du efter stora kragar, mönster och lite udda plagg så är det här du ska leta!

Helmstedt

Att då och då kika in på vad Emilie Helmstedt har för sig på sin hemsida har blivit en mysig vana jag har. Jag glömmer bort den här shoppen ibland, men det är alltid något som gör att jag kommer att tänka på den och hittar tillbaka. Jag blir alltid lika glad av att klicka mig runt här inne. Att kika runt på den här webbshoppen är verkligen som att gå in i en godisbutik. Det finns så mycket fint och härligt att titta på så att man blir helt till sig. Något som även är kul med den här sajten är att Helmstedt även säljer lite inredning. Dom har bland annat en poster som jag har suktat efter länge.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *