Det är lill-lördag

Hej å hå,

Idag är det lill-lördag! Väldigt skojigt begrepp ändå, vem firar en vanlig onsdag som om det vore lördag? Jag känner då ingen sådan person i alla fall. Min nulägesrapport är dock lite festligt, men inte lördagsfestlig. Jag har faktiskt just lagat (och ätit) en god middag och hällt upp ett glas rödvin. Det är väldigt sällan som jag dricker på vardagarna, men när jag gör det då ni – då njuter jag till fullo. Kanske det till och med blir en efterrätt för mig idag. Nåväl, nog om mitt matintag. Det känns inte som att jag gör så mycket annat än att jobba dessa dagarna. Men det är väl kul att jag har något att göra. När jag inte jobbar känns det som att jag är väldigt duktig på att rodda med saker. Får nästan panik över mig själv när jag tänker på min milslånga to-do list med saker som jag ska göra utanför jobbet när jag är ledig. Listan blir tyvärr bara längre trots att jag bockar av minst tre punkter per dag.

Jag läser just nu en bok som jag fick låna av Caroline sist vi spelade in vår morgonshow. Det är Sarah Knights populära bok Get your shit togheter som jag läser och som jag helst hade viljat spärra in mig med i tomt rum och inte komma ut förrän jag hade läst klart varenda sida. Det är riktigt bra faktiskt och jag kan verkligen rekommendera den till alla. Den utgår nämligen från olika personlighetstyper, så det finns verkligen något att hämta här för alla. Eller ja kanske inte dig som verkligen känner att du har din shit togheter – men finns du verkligen på riktigt?

Kappa / Halsduk / Byxor 

Det här har jag strosat runt i det senaste i alla fall. Ytterkläder i ljusa färger för att liva upp lite. Älskar framförallt halsduken, känner mig så fin i den och får alltid så massa komplimanger när jag har på mig den. Undra vad det är som påverkar vad egentligen? Det faktum att jag känner mig fin så att jag får komplimanger eller att jag får komplimanger så att jag känner mig fin? Svåra frågor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *