Lunch på mattan och mitt första balettpass

Idag är det måndag och den 1:e, snacka om nystart! Vi har dessutom flyttat in på vårt nya kontor idag och jag har avslutat mitt första balettpass. Det är väl den otroliga januari-glöden som sett till att det är lite nystarter som sker i livet. Men inte är det mig emot! Idag åt alltså jag, Fannie, Carro och Michaela lunch på mattan på vårt nya otroliga kontor. Alltså det är så fint så att jag vill flytta in. Just nu är det såklart ganska tomt, men lokalen är helt fantastisk. Faktum är att jag har faktiskt jobbat där förut på inte ett utan två olika företag. Så att jobba i de lokalerna känns som att komma hem för mig. Det ska bli väldigt roligt att komma i ordning med Forni där i alla fall och se när saker och ting faller på plats.

Igår var jag på mitt första balettpass, och oj vad taggad jag var inför det. Det känns även as kul nu i efterhand att vara i gång och jag ser så mycket fram emot att ha det som en söndagsvana. Med mig hade jag min ja-sägare till kompis, Ida och jag tror att vi båda njöt av tillvaron. Det första passet var extremt mycket tekniker som gicks igenom så det var något helnytt för mig. Inte visste jag att det fanns cirka 100 olika sätt att sträcka på tårna på. På vägen hem sökte jag runt lite på youtube efter folk som dansade balett på riktigt och jag säger bara wow. Nu när jag är inne och nosar lite på hur svårt det är så förstår jag verkligen hur mycket slit det ligger bakom att vara så bra som vissa är. Hatten av!

Nu ska jag hemmaträna lite, plocka i ordning och gå och lägga mig tidigt. Känner att jag har några nätters sömn att ta igen, så jag hoppas på att John Blund besöker mig illa kvickt efter att jag är klar med det sista för dagen. Vi hörs imorgon godingar 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *