Söndags tankar

Hej hjärtevänner,

Jag vill börja med att be om ursäkt för min oanmälda frånvaro. Men jag har haft svårigheter kan man säga haha! Dels så har jag haft svårt att komma överens med min dator, håller serieöst inte apples produkter mer än max två år? Känns som att dom typ har en maxgräns på att få hålla i så många år – sedan är dom värdelösa. Jag hoppas verkligen att jag har fel dock. Sedan har jag tyvärr haft lite hälsosvårigheter, så man kan väl säga att jag och min dator har mått ungefär lika piss. Men nu är det ny vecka och nya tag. Har massa roliga jobbgrejer inbokade i veckan, så jag ser hoppfullt på framtiden.

På torsdag har jag en drink inplanerad med min vän Ida, och det är inte vilken drink som helst ska jag säga er. Det är nämligen en semeldrink. Känns lite dumt att jag är taggad inför det redan nu.

Jag hade i alla fall världens bästa lördag, alltså en riktig braklördag som jag kommer att leva på länge. Dagen började med att jag och Gustaf storstädade i lägenheten (inte så roligt, men ack så skönt det är när det är rent), därefter dukade vi upp med bagels som Gustaf hade bakat. Herregud vilken succé, har ätit bagels hela helgen och tröttnar aldrig. Sedan var det dags att snöra på sig utelivsdojan och bege sig ut och åka längdskidor. Jag hade aldrig gjort det förut, men det var riktigt kul. Efter att vi hade kört i två timmar åkte vi hem helt slut i kroppen och sådär varmkalla som man blir när man motionerar utomhus. Oj vad jag vill åka mer redan nu, riktigt härlig aktivitet. När vi väl kom hem var det kväll, så vi duschade och slog oss ner i soffan med en film och Ben & Jerrys, mmmh!

Den underbara lördagen toppades sedan med en utsökt söndag. Vilket bestod av balett träning följt utav en semla med Ida. Det var faktiskt årets förts för mig. Smell you later 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *