Några favoriter från SFW

Hej alla glada,

Den här dagen har verkligen gått i 200 km/h. Kom på mig själv nu vid 17.35 att jag har varken hunnit andas eller äta lunch. Men oj vad jag har fått mycket gjort. Så skönt att ha riktigt produktiva dagar så att man kan andas ut lite dagen därpå. Hur tycker ni att det fungerar att jobba hemma? Jag tycker verkligen att vi har en bra setup på FORNI där vi jobbar hemma några dagar och är på kontoret några dagar. Det gör liksom att man kan kötta ordentligt när man är hemma utan att bli störd. Hehe let´s face it – på jobbet blir man lite störd av att det går att prata med sina hyggliga kollegor? Hemma blir man ju inte störd av något, och märker inte att man borde ha ätit lunch förrän det mörknar. Om man inte är mamma har jag förstått, tjejorna på mitt jobb ser det som semester att komma till kontoret och inte bli störda av sina barn. Så det är väl en fråga om vad man har för livssituation I guess.

Hur som haver så ville jag bara säga hej och även tipsa om att se på ATPs härliga video här nedan. Gillar även kollektionsvideorna för Dagmar, Stylein och Rodebjer. Kika in dom också – massor av inspiration utlovas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.