Färgkombinationer som jag älskar just nu

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Ni som hänger här inne ofta vet att jag har en grej för att bli besatt utav olika färgkombinationer. Jag tänker varje gång att nu blir det nog faktiskt så att jag bara köper plagg i dessa två färgerna. Så blir det såklart aldrig, men det är samma visa om och om igen. Just nu bankar mitt hjärta lite extra hårt för tre olika kombinationer, nämligen gult och brunt, rosa och grönt och beigt och blått. De röda och rosa får stå för det lekfulla och dom andra två kombinationerna är lite mer sobra. Jag klär mig främst i färg på sommaren, men med dessa kombinationer kan jag faktiskt tänka mig att tjuvstarta färg-garderoben redan nu.

Gult och brun

Ljusgult och brunt är en färgkombination som för mig skriker lyx. Denna svala kombinationen görs enligt mig bäst med en riktigt ljus gul färg och en mörkbrun nyans. Att hitta den där perfekta mörkbruna som är på byxorna i kollaget är dock svårt. Det verkar tyvärr inte vara så många som gör plagg i den fina färgen. Lyckligtvis så äger jag byxorna i kollaget och använder dom så mycket att jag är rädd att dom ska gå sönder vilken sekund som helst. Vill verkligen hitta ett par boots i en matchande mörkbrun färg!

Byxor / Tröja / Skor / Väska

Blått & Beigt

Mmh! En vårig kombination! Visst blev ni sugna på att strosa på stan utan jacka när ni såg den här outfiten? Det blev i alla fall jag. Lyckligtvis så är ju faktiskt inte detta plagg som vore konstigt att köpa redan nu. Både byxorna och skjortan går att använda sålänge du behåller jackan på. Jag blev riktigt glad när jag såg att Essie hade släppt en perfekt kornblå färg, den kommer jag att bära massvis så fort den dimper ner i min brevlåda.

Byxor / Skjorta / Väska / Nagellack

Rosa & Grönt

Jag har faktiskt funderat ett tag på hur man kan matcha en utav mina favoritfärger (grönt) med någon annan rolig färg. Som på beställning stötte jag på massor av härliga bilder på kombinationen av grönt och rosa och jag föll pladask. När värmen kommer så blir det här förhoppningsvis min go-to färgkombination. Känner ni igen kjolen förresten? Det är samma modell som jag bär i min klänning på headern till bloggen. Den är dessutom på rea, så ni kan ju gissa vem som klickade hem den när hon gjorde det här kollaget…

 

Väst / Kjol / Skor / Väska

  1. Åhh älskade inlägget och ser fram emot lite mer färg nu när det går mot vår!! Den gröna kjolen är ju magisk, tyvärr fungerar inte direktlänken för mig och jag hittar inte kjolen på Åhléns hemsida. Vet du möjligen vilket märke den är ifrån? Trevlig helg!

    1. Åh tack fina! Det gör verkligen jag med, det verkar tyvärr vara så att Åhlens har sålt slut på kjolen och jag kan inte hitta den någon annanstans heller. Men jag vet dock att den är ifrån Dagmar och borde säkert gå att hitta om man letar noga. Om inte annat så hittade jag klänningen som är i samma modell som kjolen här: https://www.boozt.com/se/sv/dagmar/margherita_27591763/212608394?localLanguage=1&gclid=CjwKCAiAsaOBBhA4EiwAo0_AnC19zWSPBP3VNSnQeu4pwwvVNAWbWZesKBVLFifO3KOEMw7JgTjdahoCCgsQAvD_BwE 😊 KRAM!

  2. Åå, mer mer MER av dessa inlägg! 🙂 Love it + man kan rota igenom sin dammiga garderob i Coronatider och säkert kunna experimentera med det man har utifrån färgkombos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.