Tisdag hela veckan

Hej från veckans tråkigaste dag, tisdagar är liksom inte en nystart som måndagen men inte heller en uppladdning inför helgen. Den är bara platt och trist. Jag har dock haft en rolig jobbdag men alla tjejerna på kontoret och inspelning av FORNIs morgonshow på schemat. Skoj tycker jag! Älskar att befinna mig i ett kreativt kaos där man liksom måste skärpa sig dom minutrarna man är framför kameran.

Mina topp ett önskemål idag är att det ska bli vår och att man får börja ha vårkläder! Herregud vad trött jag är på kappor och stövlar, vill ha loafers, trenchcoat och kepsar. Idag smygstartade jag dock våren lite och hade på min en vårig outfit eftersom jag ändå var inne större delen av tiden. Prydde min stomme med den festliga färgen blå från topp till tå och hade öppna skor. Älskar öppna skor!

Topp / Jeans / Skor

Ge förresten inte upp hoppet om mig snäckor! Det har varit lite mycket för mig att hinna med det senaste, men jag ska verkligen börja uppdatera här mer igen. Ska sätta mig och både planera och schemalägga en massa skoj för er redan imorgon. Så bare with me plz 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *