Vodkapasta, jobb och inspiration

Hej hjärtegryn,

Hoppas att ni har en fin lördag! Visst känner man vårpirret idag? Det har i alla fall jag gjort. Älskar att man snart verkligen kan se ljuset i tunneln. Idag hade jag bestämt redan i måndags att jag skulle ha en duktig lördag, har en to-do list som sträcker sig från Stockholm till Göteborg – så det var bara att bita tag i den. Har liksom haft lite ångest varje kväll denna veckan för att jag borde göra en massa saker, men inte orkat efter jobb och träning. Så istället bestämde jag mig för att pausa den ångesten och ta tag i allt idag istället. Riktigt bra knep till er som går och funderar, grubblar och får ångest av saker. Bestäm dig för när du får bekymra dig åt sånt och gör det på en utsatt tid istället för lite då och då.

Idag har jag lagat vodkapasta till mig själv, hällt upp både en stor skål godis och ett stort glas vin. Är det unn så är det unn – gillar inte att ta det lugnt med det goda. Är mer utav en person som har inställningen “ska det vara så ska det”. Gustaf är med kompisar så jag har lyxen att få ha lägenheten helt för mig själv ikväll. Shit vad jag gillar det ändå.

Jag har sparat väldigt olika saker denna veckan. Men ska jag hitta någon koppling mellan dem så måste det ändå vara att samtliga bilder har lite utav en vårkänsla över sig. Åh jag är så redo för att helt svira om till vårkläder, få lite färg på huden igen och sippa på det första glaset rosé på en uteservering. Förstår ni vad härligt? SNART är vi där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *