Produkter, prylar och personer som jag har älskat i februari

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Februari tog slut tillslut, det trodde jag nästan aldrig att det skulle hända. Men nu står vi här den 1:e mars och hånler mot ett februari som hamnat i bakgrunden och som lydigt får vänta ett helt år innan han kan dyka upp igen. Skönt ändå! Jag tänkte dock blicka tillbaka på februari med en betydligt varmare blick än vad som avspeglades i de inledande två meningarna. Jag tänkte nämligen dela med mig utav några produkter, prylar och personer som har betytt lite extra för mig just den här månaden. Först ut har vi produkterna:

Vilket soligt gäng va! Dessa har fått mig att se levande ut hela månaden, och det är jag dem evigt tacksam för. Jag hatar att vara blek – så därför är produkter som gör att man ser lite mer solkysst ut en stor del utav mitt liv. Ni finner därför ett high five bronzer puder och grymma self-tan drops ovan. Bronzer pudret är en nyfunnen favorit som blir ditt för ynka 139kr och är så bra att jag smäller av. Jag applicerar detta med en stor borste i ansiktets utkant och jobbar mig inåt, det ger verkligen resultatet av tre veckors vilande i en solstol på Mauritius. Dropparna är en god gammal vän till mig som jag blandar med min nattkräm varannan natt. Ger ett så jämnt och fint resultat!

Resterande favoriter är dels min hårolja från Gisou – tror det räcker att jag säger att den är lika bra som hypen säger. Ni ser också en ny highlighter som ger ett pärlemo-skimmer längst mitt kindben, och som får mitt ansikte att se ut som att det är värt 100000kr. Älskar den, finns här. Avslutningsvis så får även en grym nattkräm vara med på bäst i test listan samt ett veil puder. Nattkrämen är så återfuktande att jag vaknar upp och känner mig sådär moisty i huden – som att jag kan klara av vad än den nya dagen har att servera mig. Jag spenderar ofta ganska långa dagar framför skärmen och det gör att jag lätt blir lite glansig, men no more. Jag har hittat ett veil puder som är fjäderlätt och som numera alltid har en given plats i min vardagsväska. Plånbok, nycklar, telefon och veil puder. Glöm inte det!

Till min favorit pryl den här månaden så är det min nya almanackan, speciellt i kombination till min fina guldiga penna som är en födelsedagspresent som jag har fått av min vän Linn. Älskar att planera och strukturera på penna och papper. Finns inget som känns så mycket ordning och reda som det. Pennan är ifrån Saint Laurent och almanackan är ifrån Bookbinders Design.

Mina sista februari favoriter är två personer, nämligen mina vänner Ida och Linn. Shit vad jag älskar dom tjejorna ändå. Linn bor ju tragiskt nog inte i Stockholm, så vi har för närvarande ett långdistansförhållande, men hon är verkligen en av mina närmast ändå. Ida känns lite som en syster för mig, hon är liksom alltid med och alltid där och så är hon otroligt rolig också. Utan dessa stjärnor hade faktiskt inte mitt februari varit så roligt, minsta meddelande i en chatt med dessa får mig liksom att le. Ni är bäst 🖤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.