Hemmajobb och vårens ankomst

Så var det onsdag igen! Men inte vilken onsdag som helst – utan en riktigt vårig onsdag. Solen värmde mig imorse när jag gick min morgonpromenad, och trots att solen gått ner när jag sedan var ute på kvällspromenad så var det ändå varmt i luften. Njutet! Min vän Ida brukar säga att “så länge Linda är mätt och varm så är allt lugnt” så de här lite varmare vinarna passar mig och mitt humör riktigt bra. Är riktigt taggad på en ny podd som jag såg släpptes idag, det är med Hamilton och Linn. Hamilton är ju Michaelas gamla parhäst och Linn är Petras gamla poddvän. Jag tyckte både gjorde riktigt bra ifrån sig i sina forna poddar. Så det ska bli kul att höra dom i nytt format. Det kanske även är på tiden att Michaela och Petra startar en podd ihop nu när deras forna poddkollegor gått ihop som team. Eller vad säger du Michaela? 😉

Ungefär såhär har hela min dag sätt ut – fastklistrad framför datorn till att det blev mörkt ungefär. Då förstod jag att det var dags att klappa igen. Har ni sett att det varit min dag på Fornis Instagram idag? Om inte, spana in storysarna som ligger uppe nu. Där får man följa mig i mitt hemmajobbande på riktigt.

Ni ser ju hur solen värmde mig i morse! Jag ser också att jag hade behövt klippa mig… Ångest varje gång tycker jag. Jag har nämligen trots att jag bott i Stockholm länge inte lyckats hitta “min frisör”. Har klippt mig på så många olika ställen att jag vet inte vad och jag blir aldrig lika nöjd som jag blir hos min hemmafrisör på västkusten. Vi har liksom hittat hem i både färg och hon förstår när jag vill göra förändringar. Har ni tips på grymma frisörer i Stockholm så let me know! Vill även lägga till ett litet hejarop till Coster Copenhagen som skickade mig livets bud i veckan. Gillade verkligen deras tygpåse och den kommer nog till och med göra mig till en tygpåsetjej. Nu måste jag rusa, tjao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *