Most wanted right now

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Söndag gänget! Har ni haft ett mysigt avslut på veckan? Det har i alla fall jag. Igår kväll så bestämde vi oss lite spontant för att gå ut och äta, jag ringde Ida och Gustaf ringde Johan. Vi möttes upp strax därpå och åt god mat, drack vin och snackade skit på Grodan. Riktigt mysig kväll! Idag tog jag med mig Gustaf till söder, jag hade några butiker som jag verkligen ville besöka där och vi hade bestämt oss för att testa ett lunchställe vi hade hört talas om. Vi kom till söder, det var svinkallt, jag var sur och butikerna vi skulle till var stängda. Lika så var lunchstället. Yeey!

Sån tur är så hittade vi ett taco ställe som serverade galet god Mexikansk tacos, så vi åt där istället och spatserade runt en liten sväng för att sedan åka hem. Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig, men det kan bli bra ändå.

TrenchBallerina sko / SolglasögonVäskaJeansRandig tröjaKeps

Nulägesrapporten består av att jag skriver ihop det här, ska städa iordning lite efter middagsstöket och sedan se på Exit innan det blir bums i säng. Är faktiskt galet taggad på Exit säsong två, jag tyckte att ettan var riktigt bra så mina förväntningar är höga. Jag återkopplar imorgon med vad jag tyckte. Puss!

    1. Jag ville spana på inredning, så hade siktet inställt på Brandstationen och Tambur som har så mycket fint på sin hemsida. Jag ville besöka Bistro Boheme – men hamnade istället på La neta som jag faktiskt varmt kan rekommendera om man är sugen på riktigt bra taco! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.