To-do listor och periodiskt liv

Hallå alla galningar,

Hoppas att ni haft en fin start på veckan! I mitt veckoschema finns framförallt jobb men också tänker jag att jag ska ta tag i träningen igen. Har fått tillbaka lusten för att träna igen, så det känns som att gymmet och jag faktiskt kan återfinna vårt band igen. Förutom jobb så känns det som att jag har en oändligt lång to-do list som aldrig tycks ta slut. Har liksom alltid någonting som jagar mig efter jobbet. Oftast är det mer jobb men det kan också vara att jag inte ska glömma bort att skriva det där talet till någons födelsedag, eller hjälpa en vän med sitt cv. Det är liksom alltid något. Visserligen är det oftast roliga saker, men också saker som jag har lätt att stressa upp mig för. Jag vill ju ha allt gjort NU och tillåter mig inte att slappna av förrän allt och lite till är avbockat och klart.

Vissa perioder är såklart värre än andra när det kommer till att hålla både kalendern och to-do listan fri och ledig, och just nu är det en väldigt fullspäckad period helt enkelt. Jag kan ju dock skratta mig lycklig åt att det mestadels är roliga grejer som upptar min tid. Men jag måste absolut blir bättre på att inte stressa upp mig över sådant. Det kan bli mitt vårmål. Ovan finns mina saved lately – hoppas ni ser något ni gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *