Blusar med krage trendar och jag har letat upp de snyggaste på internet just nu

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Jag vet inte hur många gånger jag har haft ett mentalbreakdown över att inte ha något att klä på sig det senaste. Vädret är svajigt, jag vill vara snygg upptill eftersom mycket forfarande sker via zoom men jag vill ändå vara bekväm när jag travar fram i slasket. Det som har räddat mig nästan varje gång är outfit formulan: skjorta med krage, en stickad tröja och ett par bekväma byxor eller tights. Det är den perfekta blandningen utav snygg och bekväm men också är blusen med kragen helt fenomenal i ett samhälle där nästan allt sker virtuellt.

Sedan någon gång förra sommaren så har jag sett blusarna med stora kragar i ändlösa variationer och på oräkneligt många modeprofiler. Dom har tagit över Instagram och dominerat webbshopparna – det har minst sagt varit ett år att minnas när vi pratar om kragens återkomst. Eftersom jag dessutom blivit ansiktet utåt för stora kragar i min bekantskapskrets så är det med stor glädje som jag har komponerat ihop dessa kollagen. Jag älskar den här trenden, och när jag stoppar in näsan i min garderob så är det alltid dessa roliga, smarta och fina blusarna som fångar mitt intresse gång på gång.

Svart skjorta med krageGrön skjortaVit skjorta med krageBlå skjorta / Kort vit skjortaSvart skjorta 

Jag är faktiskt beredd att gå så långt och säga att hjältar kommer inte i mantel numera – utan dom kommer i krage. Så om du inte redan äger en garderobshjälte så är det hög tid att klicka hem en. Satsa på en i basfärg för att med enkelhet kunna kombinera till nästan alla plagg du redan har i din garderob. Vill du gå all in så finns det så många fina alternativ som är både flerfärgade och mönstrade. Mitt nästa köp kommer bli den solgula varianten eftersom att det är en färg jag vill använda mycket i vår.

Blå skjorta / Svart skjorta / Vit blus / Leopard skjortaVit skjortaGul blus

För att ge er mina bästa tips som självutnämnd kragexpert så vill jag förmedla att man bör ha några olika saker i åtanke när man ska köpa sina första blusar med krage. Om du vill bära blusen under en tröja så fundera över vilken tröja du vill ha den under. Vissa stickade tröjor är ju mer v-ringade vilket kräver en v-ringar blus med krage under för att det ska bli snyggt. Jag äger en av varje för att försäkra mig om att aldrig behöva gå utan krage. Jag älskar även att bära blusarna som dom är – utan något över så det är verkligen ett plagg jag använder mycket.

Vit kage / Svart krage / Vit krage

Är du ute efter att bara använda kragen som en accessoar till din stickade tröja så kan det vara smart att ha en krage som bara är en krage. Ja ni hör ju, man kan verkligen nörda in sig på det här med kragar. Självklart finns även en avtagbar krage i min garderob och den har blivit så använd. Min favorit just nu är att piffa till mina trötta kappor med krage utanpå. Det ger verkligen nytt liv åt ett annars ganska trist plagg som jag är väldigt trött på just nu. Det var allt för mig och min främsta hobby, kragen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *