Snacka söndag

Hallå där,

Jag är just hemkommen från min traditionsenliga söndagsaktivitet: balett och lunch på stan med Ida. Gillar verkligen mina söndagar nuförtiden – dom är liksom kompletta. Den här söndagen hade jag dessutom turen att komma hem till en nystädad lägenhet och en kärleksförklaring, det ni! Idag testade jag och Ida pastan på nya Garba som var supergod, och avrundade med en efterrätt och en kopp kaffe. Riktiga kärringar är vi. Sedan gick vi och svor över den yngre generationen gata upp och gata ner i city, och stötte på några bekanta som vi kunde klara i kör med. Det är inte riktigt sant, men promenerade – det gjorde vi.

I veckan testade jag träningen på Stockholm Barre, har sett studion ett flertal gånger på sociala medier och tänkte att det kunde vara kul att testa något nytt. Jag är ju numera medlem på Classpass, så om jag har någon träningsvän som också hänger där, hit me up. Det som slog mig var att det är extremt olika pass som kallas för Barre. På Becore är det nämligen något helt annat än vad det var på Stockholm Barre. Okej, helt olika kanske var att ta i dom är ju såklart någorlunda lika – men ändå väldigt olika. Riktigt fin lokal var det, kändes som att träna i en vinkällare. Me like!

Nu ska jag ta en till promenad med min andra pensionärshälft, nämligen Gustaf. Sedan är det jag som står för middagen som blir hemmagjord falafel och libabröd. Älskar verkligen libabröd in i ryggmärgen. Vi hörs imorgon snyggingar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *